Triodos Bank dóna l'opció de participar en accionariat responsable


Triodos Bank, el banc ètic amb més presència a Catalunya,  llança una nova emissió de certificats de dipòsit per accions del banc. L'entitat preveu captar 90 milions d'euros de capital social amb la finalitat de mantenir el ritme de creixement i ampliar el finançament a empreses i projectes sostenibles que tinguin en compte factors socials i mediambientals. Esteban barroso director general de l'entitat, explicava en la presentació de la iniciativa que aquesta és una manera d'ampliar inversions en negocis que tinguin a veure amb "l'economia real i amb sectors que tenen un gran potencial de creixement com són l'agricultura ecològica o les energies renovables".

Aquesta ampliació de capital es realitza simultàniament en tots els països on Triodos Bank té sucursals (Països Baixos, Bèlgica, Regne Unit i Alemanya, a més de l'estat espanyol)

Fins al 17 de novembre la subscripció de certificats serà gratuïta en no aplicar-hi els costos de transacció habituals. El preu per certificat és de 71 euros, i compta amb descomptes per als clients actuals.

Triodos Bank no cotitza a Borsa, pel que és el mateix creixement del banc el que determina el valor de les accions, no el mercat.

Més informació:

Triodos Bank

Entrevista Joan Melè, director Territorial a Catalunya i Balears

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article