Calendaris i agendes solidàries amb Intermon Oxfam


Dins de la col.lecció Regals Solidaris d'Intermon Oxfam s'han presentat les agendes i calendaris per al 2010. L'ONG destinarà 1 euro de cada venda a captar fons d'ajut per a l'emergència del Txad al mateix temps que ens ofereix la possibilitat de fer un regal de Nadal amb missatge. En el cas d'empreses, l'entitat planteja la possibilitat de personalitzar les agendes i calendaris per als seus compromisos.

L'agenda IO dedica enguany les seves pàgines a reflexionar sobre el consum conscient. La nostra capacitat de consumir és la que ens constitueix en subjectes polítics, més enllà de formalitats administratives per això convida a convertir el consum en un instrument de construcció de ciutadania.

El calendari ofereix un passeig fotogràfic i temàtic per diversos països on els fotografs han captat moments íntims i espontanis. Enguany compta amb imatges que suggereixen la reflexió sobre relacions de les persones entre elles i també amb el seu entorn, amb el medi ambient, amb petits actes rutinaris del dia a dia.

Tan l'agenda com el calendari es poden adquirir a través de la botiga electrònica per 12 i 10 euros, respectivament.

Les imatges porten implícit que la construcció d'un món més sostenible és l'única recerca possible per garantir que les futures generacions puguin viure en el nostre planeta.

Més informació:  Intermon Oxfam



Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article