Es posa en marxa la web de la Conferència sobre canvi climàtic a Barcelona

Des d'aquest portal es farà un seguiment de les activitats que culminaran amb la Cimera de Copenhaguen al desembre


La trobada de Barcelona serà la preparació de la Conferència de les Parts (COP15), que tindrà lloc a Copenhaguen al desembre. A la web bcnclimatechange.org hi haurà informació sobre els actes de la Conferència a més de les activitats paral•leles organitzades per diverses entitats, societat civil i associacions empresarials.

El Departament de Medi Ambient i Habitatge, l’Ajuntament de Barcelona i el Ministeri de Medi Ambient en col·laboració amb la Convenció de les Nacions Unides per al Canvi Climàtic, han creat un espai web que farà el seguiment de la Conferència sobre canvi climàtic Barcelona 2009, que se celebrarà a la capital catalana del 2 al 6 de novembre.

Es tracta de la darrera de les sessions preparatòries de la Conferència de les Parts (COP15), que tindrà lloc a Copenhaguen al desembre. La web funcionarà com a punt d’informació pràctica per a tots els delegats i membres d’organitzacions observadores que es reuniran en el recinte de la Gran Via de la Fira de Barcelona. A més, l’espai web compta amb diversos apartats per conèixer una mica més de prop el procés de negociacions internacionals i els diversos actors que hi intervenen.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article