L'exposició "Menja bé, tu hi guanyes" s'inaugura avui a Vilanova i la Geltrú


L'exposició "Menja bé, tu hi guanyes" ha estat ideada per l'àrea de Consum de la Diputació de Barcelona i els seus continguts van dirigits a nens i nenes de 8 a 12 anys, amb la intenció de fomentar una alimentació saludable i nutritiva. Aquests dies es pot visitar a la Biblioteca Joan Oliva de Vilanova i la Geltrú.

La inauguració s'inclou en l'entorn del Dia Mundial de l'Alimentació que se celebra el 16 d'octubre des de 1979. El fet de promoure una alimentació saludable que aporti el nutrients suficients per una bona salut, ha esdevingut un repte en el món desenvolupat on el sobrepès, l'obesitat i els trastorns associats a l'alimentació (anorèxia i bulímia) són una amenaça, fins el límit que l'obesitat ha estat catalogada per l'OMS com la primera epidèmia del segle XXI».

L'exposició es composa d'una sèrie de plafons que simulen l'ambient domèstic, especialment els espais vinculats a l'alimentació i el lleure, i ens presenta un audiovisual on els protagonistes són infants de la mateixa edat als que va adreçat el missatge, que ens expliquen els principis d'una alimentació saludable. En acabar la visita es podrà, a través d'una sèrie de jocs interactius, reforçar de manera lúdica els continguts explicats.


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article