El consum responsable a la cinquena edició de Consumopolis


La cinquena edició del concurs escolar Consumopolis es basa aquesta vegada en consum responsable. Les escoles interessades en participar poden fer la sol.licitud des de mitjans d'octubre fins el 30 de novembre. El certamen que convoca anualment l'Agència Catalana del Consum, en coordinació amb l'INC i la resta de territoris estatals, porta enguany el títol "Consum Resposable: I tu de què vas? A mi em va el consum responsable".

"Consumópolis 5 pretén fomentar la participació dels centres educatius, a través del professorat i de l'alumnat, en activitats relacionades amb l'educació per assolir un consum més conscient, crític, solidari i responsable.

Per participar, s'han de formar equips de 5 alumnes coordinats i representats per un professor o professora del seu centre educatiu.


Aquest concurs es desenvolupa en dues fases, una d'àmbit català i una altra d'àmbit estatal.

La primera fase consta de dos nivells:

•El primer nivell són unes proves de caràcter pedagògic i lúdic que cal resoldre dins d'un joc interactiu anomenat Consumópolis 5. Es podrà participar en aquestes proves des del 26 d'octubre fins el 14 de desembre.

•El segon nivell és un treball en equip consistent en l'elaboració d'un àlbum virtual amb 5 fotografies. Aquest treball s'haurà de presentar conjuntament amb una memòria sobre la seva elaboració, presentant una sol.licitud a l'Agència Catalana del Consum entre el 2 de febrer al 10 de març.

ELS PREMIS:
Els centres escolars, als quals pertànyen els equips, rebran dins de cada categoria premis en metàl.lic:

◦primer premi: 1.200 euros
◦segon premi: 500 euros
◦tercer premi: 300 euros

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article