El nou sistema d'etiquetatge ha estat presentat avui al Mercat de la Boqueria i així dóna fruit una col.laboració entre l'Agència Catalana del Consum, el Gremi de Peixaters i l’Institut de Mercats Municipals de Barcelona perquè tots els agremiats informin correctament de les característiques i del preu del peix fresc que posen a la venda en els seus establiments minoristes.
El nou etiquetatge serà distribuït als 1.350 socis del Gremi de Peixaters a partir de la setmana vinent, així es començarà a implantar el nou sistema a uns 2.000 establiments minoristes de tot Catalunya, tant a mercats municipals com a establiments especialitzats.
Nom comercial de cadascuna de les espècies: rap, llenguado, sardina, tonyina...
Forma d’obtenció o mètode de producció (pesca extractiva o pescat; pescat en aigües dolces; criat o aqüicultura i marisqueix)
Zona de captura o cria (Atlàntic nord-est; Atlàntic sud-oest; Atlàntic sud-est, Mar Mediterrània, Oceà Pacífic, ...)
Manera de presentació i/o tractament (eviscerat, amb cap, sense cap, filetejat, cuit, descongelat –en aquest cas indicant la data de caducitat-...)
Preu per quilogram.
No hi ha cap comentari
Comenta aquest article
Informa sobre aquest comentari