Interacc1ó 09 convoca emprenedors i inversors per parlar d'oportunitats de negoci


La segona edició d'InterACC1Ó vol ser un acte de referència per a l'empresa catalana. Un espai de debat i intercanvi d'experiències entre emprenedors, empresaris, inversors i experts que permet conèixer les últimes tendències del món de la innovació i la internacionalització.

La jornada, que se celebrarà el proper 28 d'octubre, comptarà amb la participació de reconeguts experts internacionals com David J. Rothkpof i Claude Smadja que debatran en la sessió plenària sobre les estratègies per superar l'actual cicle econòmic.

Per segon any consecutiu, el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) acollirà aquest acte que es perfila com el punt de trobada clau entre els representants del món empresarial i econòmic de Catalunya, un espai on els participants poden compartir les seves experiències, anticipar-se a les tendències de futur, trobar resposta a les seves demandes tecnològiques i conèixer les estratègies a seguir per guanyar competitivitat.

Aquesta sessió posa el punt i final a un cicle de jornades de debat que, al llarg dels mesos de setembre i octubre, han tingut lloc a Manresa, Reus, Girona i Tortosa i que finalitzen avui amb la sessió de Lleida, on els empresaris participants han analitzat, de la mà dels experts de l’Observatori de Mercats Exteriors d’ACC1Ó, les oportunitats de negoci existents en sectors estratègics de sis països emergents.

D'entre les activitats programades en destaca la sessió plenària “L'estratègia Obama o l'emergència asiàtica: cap a un nou model econòmic?”: a càrrec de David J. Rothkopf, assessor a l’Administració Obama i reconegut especialista en comerç internacional i expert en temes d’energia i canvi climàtic, i de Claude Smadja, expert en economia global, política i món empresarial, la sessió plenària debatrà les diferents iniciatives i estratègies amb què s’està afrontant l’actual situació econòmica i incidirà en el desenvolupament de l’estratègia de l’actual president dels Estats Units i en el paper que juguen els gegants asiàtics en aquest context.



Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article