Es manté la convocatòria de vaga d'autobusos per aquest dijous i divendres


Entre avui i demà se sabran els serveis mínims per a la vaga de transport public convocada pels dies 29 i 30 d'octubre a Barcelona. Aquest matí encara es mantenia la convocatòria després que el divendres la patronal va trencar les negociacions, segons els sindicats. Durant tot el dia d'ahir el Departament de Treball va fer de mitjancer per a una possible reconducció del tema però de moment les gestions han estat infructuoses. 

El sindicat UGT ha informat que les negociacions s'han allargat durant dies a la seu del Tribunal Laboral de Catalunya per tal d'arribar a un preacord però que finalment el divendres es van trencar per, segons el sindicat, la "intransigència de la patronal".

La comissió negociadora del sindicat anuncia que no pensa acceptar contractes escombraria, congelació salarials i les amenaces d'eliminar els ingressos en concepte "d'antiguitat" en la nòmina. També lamenta la reducció de les millores en els permisos, i demana conciliació en la vida familiar i laboral i negociar matèries tan importants com la seguretat i la salut.

Demà hi ha prevista una assemblea preparatòria de la vaga, al saló d'actes de CCOO a Via Laietana,16.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article