L'Ajuntament de Barcelona qualifica d'èxit el servei WiFi que ja suma més de 24.000 accessos


El passat mes de juliol es va posar en marxa el Barcelona Wifi i des d'aleshores el servei d'accés a Internet ha estat utilitzat per prop de 18.000 usuaris j ha tingut més de 24.000 accessos durant aquests primers tres mesos de funcionament. Les darreres setmanes Barcelona WiFi ha obtingut una mitjana de 2.500 accessos a la xarxa a la setmana, segons que constata l'Ajuntament de la ciutat.

El Barcelona Wifi va néixer amb la voluntat de fomentar l'ús social d'Internet facilitant la connexió a la xarxa des d'espais municipals i espais públics. Fins ara, el servei es pot utilitzar des dels punts recollits en aquest mapa d'estacions.

A finals d'any, aquest servei de lliure accés a Internet s'estendrà a 100 nous espais públics, superant els 270 punts de connexió. Es preveu que 17 dels quals estaran en parcs i interiors d'illa. De fet, els punts de connexió als parcs ocupen la segona posició en nombre d'usuaris, darrera dels centres cívics, que són els punts amb més usuaris. La previsió és que durant el 2010 es podrà estendre el servei a les 500 seus tal i com estava projectat. En l'actualitat hi ha 180 punts en parcs municipals i equipaments municipals, com són centres cívics, oficines d'atenció al ciutadà, mercats municipals o centres esportius.

Més informació: Web de Barcelona Wifi



Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article