Taüts ecològics i moda per a difunts dissenyada per Antoni Miró


L'empresa Mémora presenta la darrera novetat en taüts ecològics i urnes biodegradables com a mostra del seu compromís en la preservació del medi ambient. A més, ha llançat una línia de vestits per a difunts dissenyats per Antoni Miró, en primícia global, segons ha explicat a Europa Presss, Eduard Vidal, director del grup empresarial.

Els vestits pretenen substituir la mortalla habitual o bé el vestit aportat per la família. La roba dissenyada per Miró és de cotó, un material natural que, en cas d'incineració emet menys dioxines, puntualitza Vidal.

Un altre dels serveis que ofereix l'empresa i que considera que poden ser de molta utilitat a la família en moments difícils, és la gestió de documentació personalitzada per la família en funció de les necessitats de cada cas. És a dir, si cal donar de baixa el mòbil del difunt, o informar de la novetat al cadastre, la família només haurà d'enviar la carta que prèviament s'haurà redactat en base a les respostes d'un qüestionari.

El culte laic s'imposa cada vegada més però, tot i així, Mémora assegura que esta preparat per a oferir el servei en qualsevol de les 18 religions reconegudes per la Unesco.

Els cultes funeraris no s'escapen a la passió per als reculls fotogràfics, i des de fa un any l'empresa ofereix amb èxit un producte que consisteix en "la crònica d'una vida", escrita per un periodista, i el recull d'imatges i testimonis del difunt que tenen familiars i amics per a compartir la seva memòria.

 

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article