"El clima no està en venda" en contra de les falsedats sobre el canvi climàtic


Al voltant de 4.000 persones es van manifestar ahir a la tarda pels carrers de Barcelona, per a denunciar les falses solucions que es proposen pel canvi climàtic. Aquesta primera mobilització ha estat l'entrant a les que es proposen amb motiu de la reunió oficial de les Nacions Unides sobre el canvi climàtic que s'ha de celebrar a Barcelona del 2 al 6 de novembre. Una reunió avançada a la Cimera prevista a principis de desembre a Copenhaguen.

La manifestació havia estat convocada per la campanya El Clima no està en Venda, en la que participen més de quaranta organitzacions catalanes entre ecologistes, cooperatives de consum, ONG's, agents socials i plataformes de defensa del territori.

Els manifestants demanaven "un compromís ferm per una reducció dràstica i immediata de les emissions de gasos hivernacle, així com un programa creïble perquè l’ús d’energies fòssils s’hagi abandonat plenament a mitjans de segle i la desforestació s’hagi aturat molt abans", com recull el manifest de la campanya.

Les mobilitzacions contra el canvi climàtic tindran el seu punt culminant el 12 de desembre amb la jornada d’acció internacional contra el canvi climàtic a Copenhaguen que s’espera reuneixi a milers d’activistes d’arreu del món.

Més informació: blog jornal d'Esther Vivas

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article