L'Aldea i Alcanar nous punts de servei de "Minuts menuts"

Amb aquests ja són 19 els punts de servei destinats a la conciliació laboral, personal i familiar arreu de Catalunya


"Minuts menuts" és una iniciativa del Departament d'Acció Social i Ciutadana, pionera a tot l'estat, que vol oferir un temps de respir a les famílies amb nens de fins a 3 anys i facilitar la conciliació de la vida laboral, personal i familiar. Es tracta d'un servei de guarda de mainada que es pot utilitzar per a necessitats no previstes o puntuals dels seus pares i mares.

L'Aldea (el Baix Ebre) i Alcanar (el Montsià) s'han sumat al projecte "Minuts menuts" i ja són 19 els serveis en funcionament arreu del territori.

El servei "Minuts menuts" de l'Aldea es troba a la Llar d'Infants i, en principi, l'horari de funcionament serà de dilluns a divendres, de 17 a 19 h. El d'Alcanar és a les dependències dels Serveis Socials Municipals i l'horari serà de 17 a 21 h. els dilluns, dimarts, dimecres i divendres, mentre que els dijous serà de 10 a 13h.

El preu del servei és d'un euro per hora d'estada del menor. Cada infant pot romandre-hi un màxim de 3 hores continuades i dos cops a la setmana.

El servei “Minuts menuts” es va posar en funcionament el darrer trimestre de 2007 i es porta a terme en col·laboració amb ajuntaments o consells comarcals, treballant en xarxa i utilitzant els espais ja creats o habilitats per a la primera infància. Properament, s’inaugurarà aquest servei a les localitats d’Igualada, Salt, Montblanc, Figaró-Montmany, al Pallars Sobirà (Sort i Esterri d’Àneu), Alcarràs i al Pont de Suert.

Més informació: Minuts Menuts


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article