L'Escola de Consum visita l'Alt Camp

Un total de 500 alumnes entre primària i secundària s'han apuntat als tallers


Un total de 500 alumnes de primària i secundària de la comarca podran participar en els tallers sobre educació del consum que es faran a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Camp. Valls és, des del 2 i fins el 13 de novembre, la seu itinerant de l’Escola del Consum de Catalunya (ECC), un servei de l’Agència Catalana del Consum (ACC) que pretén divulgar els drets i els deures dels consumidors com a treball complementari del món educatiu.

Durant aquest curs escolar, l’Escola del Consum ja ha visitat el Tarragonès, i visitarà més endavant les comarques del Montsià, la Ribera d’Ebre, l’Anoia, el Ripollès, el Baix Empordà, el Gironès, el Solsonès i el Segrià.

L’Escola imparteix als escolars matèries de consum, articulades a través de tallers per alumnes d’Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Cicles Formatius i Educació Especial. Les activitats proporcionen als estudiants eines perquè puguin construir el seu model de consum des d’una perspectiva activa, reflexiva i autònoma. També els permeten adquirir coneixements bàsics sobre els seus drets com a consumidors i la manera d’exercir-los, així com sobre els seus deures.
  Els centres que han demanat la realització dels tallers a la comarca de l’Alt Camp són l'IES Jaume Huguet, IES Serra de Miramar i el CEIP Mare de Deu del Lledó.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article