Castells està d'acord en la immediatesa de la reforma de l'impost de successions


El conseller d'Economia i Finances de la Generalitat, Antoni Castells està disposat a tractar la reforma de l'impost de successions i, fins i tot, avui ha parlat de dues possibles opcions de com fer-ho. Una aniria dirigia a incloure una esmena a la llei d'acompanyament dels pressupostos per al 2010, a més d'elaborar una llei pròpia.

El Conseller Castells s'ha acostat avui a les declaracions que feia dissabte Joan Puigcercós, on anunciava un acord amb el Conseller d'Economia i Finances que tindria vigència gairebé immediata.

En declaracions a Europa Press, Castells s'ha reafirmat en les seves paraules de divendres durant la presentació dels pressupostos per al 2010 que encara no hi ha acord en el tripartit per rebaixar aquest tribut, però ha confiat que "en un període molt breu, que ha de coincidir amb la tramitació dels pressupostos", s'assolirà. Precisament la setmana que ve començarà el procés parlamentari sobre els comptes per a l'any vinent.

En les declaracions de dissabte, Puigcercós va parlar d'una "rebaixa substancial" del tribut a través d'una esmena a la llei d'acompanyament dels pressupostos que signaran els grups que formen el Govern. Els elements que quedin pendents de detallar es recollirien en una llei posterior, va avançar.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article