Nova convocatòria de beques de formació en internacionalització


ACC1Ó, l’agència de suport a la competitivitat de l’empresa catalana, adscrita al Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, obre una nova convocatòria del programa de formació perquè els joves puguin accedir a beques per realitzar pràctiques a les oficines de la xarxa exterior de centres de promoció de negocis d’ACC1Ó. La iniciativa permet obrir noves oportunitats a joves professionals que vulguin desenvolupar projectes internacionals i impulsar la seva carrera internacional, capacitant-los en àmbits relacionats amb el comerç o la gestió empresarial; Alhora, posa a disposició de l’empresariat català professionals preparats en aquestes especialitzacions.

Les pràctiques als CPN’s d’ACC1Ó, dirigides a universitaris, tenen una durada d’un any i fan possible la formació dels joves professionals a les oficines que integren la xarxa exterior d’ACC1Ó, un total de 35 oficines que abasten més de 70 mercats.

La dotació d’aquestes beques oscil·la entre 20.000 i 33.000 euros anuals bruts, en funció de la destinació i la seva durada és d’un any. Els interessats que vulguin sol·licitar aquestes beques han de formalitzar la sol·licitud abans del 8 de gener de 2010.

Tota la informació sobre la convocatòria i el model de sol·licitud està disponible a la web d'ACC1Ó

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article