Campanya per netejar de grafits les persianes dels comerços de Barcelona


L'ajuntament de la ciutat ha avançat que el preu del servei serà el mateix per a tots els comerços, 36 euros per metre quadrat de persiana, amb un preu mínim de 200 euros. L'administració local es farà càrrec de la meitat del cost. El servei el faran les tres empreses que han estat seleccionades pels gremis comercials de la capital catalana.

Quan un dels 32.000 locals comercials que té Barcelona demani el servei es garanteix que en 48 hores estarà servit. S'eliminaran els adhesius de la persiana, se li aplicarà una capa de pintura neutre i un tractament antigrafits no contaminant. El contracte inclou el manteniment de la neteja de la persiana durant quatre anys, a 250 euros l'any.

La iniciativa és fruit d'un conveni de col·laboració entre el consistori i el sector del comerç de Barcelona. Itziar González, regidora del districte de Ciutat Vella i vicepresidenta de l'Institut del Paisatge Urbà i la Qualitat de Vida vaticinava en la presentació de la iniciativa que "ja no hi ha grafits a les parets de Ciutat Vella i aviat tampoc n'hi haurà a les persianes" de tota la ciutat.

Més informació:

Institut del Paisatge Urbà i la Qualitat de Vida

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article