La xarxa europea d'ocupació acull un milió tres-cents mil nous aspirants a trobar feina, en pocs mesos


La xarxa europea de serveis d'ocupació (Eures) inclou un lloc web on diàriament es renoven oportunitats laborals i informació sobre viure i treballar a 31 països europeus. El portal allotja actualment un total de 363.726 CV i 719.892 oportunitats laborals arreu d'Europa. A resultes de la crisi, el nombre de persones que visiten el web Eures ha augmentat d'1,5 milions de registats el març de 2009 a 2,8 milions el juliol passat. En total 1,3 milions de nous aspirants a trobar feina en algun dels països europeus només en 4 mesos.

Eures està sent més intensament usat per part dels serveis públics d'ocupació dels Estats membres com una de les eines per alleugerir les conseqüències de l'actual recessió. Per això, la Comissió està treballant en la renovació del portal per així oferir millors serveis i donar resposta al nombre creixent d'usuaris.

La xarxa europea de serveis d'ocupació (Eures) celebra avui els seus 15 anys de suport als europeus a trobar feina en un altre país de la Unió. Eures dóna accés en línia a unes 700.000 oportunitats laborals al dia. Per al comissari europeu d'Ocupació, Vladimír Špidla, en les actuals circumstàncies, un mercat laboral flexible i mòbil és un instrument clau per abordar els efectes de la crisi econòmica.

Més informació: Assessors Eures a Catalunya


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article