Linn deixa de fabricar reproductors de CD


El disc compacte com a suport musical pot tenir els dies comptats després que una empresa com Linn products, una de les més prestigioses en el segment de l'hifi d'alta gamma, primer en vinil i després amb CD's, ara  hagi anunciat que deixarà de fabricar reproductors de discs compactes, per basar la seva tecnologia en sistemes digitals de reproducció de música des d'Internet (streaming). L'evolució que ha seguit en poc temps aquesta tecnologia ha estat espectacular i la majoria d'usuaris poden escoltar música des d'Internet  amb qualitat d'estudi.

Malgrat la baixada en les vendes de CD's i l'increment de les descàrregues músicals per Internet, lynn ha avançat que continuarà fabricant giradics.

A banda de la puresa en el so també hi ha una raó econòmica ja que, de la música venuda el 2009 al Regne Unit, només un 1% era en suport de CD.

Per demà dimarts 1 de desembre, la web oficial de la marca Linn ha programat un debat obert  amb els usuaris on llança la pregunta: Death of CD players?

A pesar de la decisió de no fabricar més reproductors de CD's, Linn ha avançat que continuarà fabricant giradiscs. Les noves generacions estan descobrint les peces incomparables recollides en vinil, reflexiona Sandy Mcleane d'Avalanche Records en aquest vídeo, "i estic segur que aquest Nadal es tornarà a recuperar el gust pel vinil".

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article