Jornada sobre la introducció de criteris socials en les contractacions públiques


L'Agència Catalana del Consum presenta avui la III Jornada sobre Responsabilitat Social en la Contractació des d'on es donaran a conèixer les noves inquietuds socials de les administracions públiques per les seves compres de roba i tèxtils, a més de les dificultats i oportunitats per a les empreses del tèxtil que això representa. L'acte integrarà també un estudi sobre les possibilitats que ofereix la nova Llei de Contractes del Sector Públic per introduir criteris socials en les contractacions.

A partir de les 9 del matí es celebraran dues taules rodones, la primera sobre la deslocalització de la confecció i els drets laborals, comptarà amb la participació de Liaqat Javed, membre de l’ONG BRIC (Pakistàn), entre d’altres experts. La segona, sobre compra pública i responsabilitat social, serà a càrrec de diversos representants del sector públic, entre aquests, el sr. Xavier Pont, coordinador del Pla RSCat-Xarxa per la responsabilitat social a les Pimes.

La jornada s'adreça a càrrecs polítics, tècnics i responsables de compres d’administracions públiques de tot l’Estat, i també als responsables de les associacions empresarials i dels proveïdors de roba de treball pel sector públic.

La jornada es desenvoluparà a la nova seu de l'Agència Catalana del Consum, carrer Pamplona, 113, de Barcelona


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article