L'Oli de Les Garrigues més a prop del consumidor de Barcelona


Fins demà dissabte es pot visitar la Fira-Festa de l'Oli Novell de la Denominació d'Origen Les Garrigues, ubicada davant del Mercat de Santa Caterina a Barcelona i que es va inaugurar ahir dijous.

La iniciativa és del Consell Regulador de la DOP Les Garrigues, la més antiga de l'Estat,  que compta amb nou cooperatives productores i ha fet aquest pas per presentar l'oli novell de la temporada que inicia la campanya 2009/10.

Durant els dies de la mostra s'han programat els esmorzars i berenars de pa amb oli i sucre i xocolata –a les 11 i 18h –; o els tasts d'oli guiats pels tècnics de la DOP que, sota el nom “Només 15 minuts per reconèixer un gran oli”, permetran als visitants diferenciar les qualitats de l'oli d'oliva arbequina verge extra que produeixen les cooperatives adscrites a la DOP les Garrigues.

A més, s'ha distribuït xecs regals per a incentivar la compra en els espais de venda de cadascuna de les cooperatives participants, així com sorteigs de caixes d'oli entre els compradors de cada dia.


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article