La Generalitat impulsa un programa de suport a 100 joves empreses catalanes


100 joves empreses catalanes es podran beneficiar del programa Investment Readiness, impulsat per la Generalitat,  i a través del qual es preparen per accedir al finançament que necessiten per créixer i poder consolidar el seu projecte de negoci. L’Investment Readiness preveu un suport individualitzat, amb la realització d’activitats de consultoria, formació i coaching fins a la participació en un fòrum d’inversors. El termini per presentar les sol•licituds finalitza demà dimecres 2 de desembre.

El programa Investment Readiness és una iniciativa pionera impulsada conjuntament pel Departament d’Economia i Finances, el Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, i el Departament de Treball. La informació sobre les bases del programa es pot obtenir a www.ircat.cat.

A Catalunya, del nombre total de les empreses que es creen cada any, només un percentatge petit, menys d’un 1%, arriben a tancar la seva primera ronda de finançament i d’assolir entitat per consolidar-se. Moltes de les empreses de nova creació parteixen d’un bon projecte i necessiten obtenir el finançament necessari per el salt cap a un estadi de creixement i consolidació. D'aquesta manera, en un moment en què l’entorn econòmic passa per una fase poc favorable, la Generalitat aposta a través d'aquest programa per donar més suport a les joves empreses innovadores o de base tecnològica, dinamitzant el finançament d’aquestes empreses de nova creació.

Més informació: Ircat

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article