Ryanair planteja eliminar dos lavabos dels avions per a encabir-hi més passatgers


L'aerolínia no només manté la idea de cobrar per utilitzar els lavabos sinó que, fins i tot, planteja eliminar dos dels tres serveis de les naus per a poder-hi incloure sis seients més, circumstància que permetria reduir un 4% els preus del bitllet. El president de la companyia irlandesa, Michael O’Leary, es mostrava molt segur de la línia que seguiria la companyia, durant la presentació ahir a Madrid de set noves rutes des d'Alacant a partir del març vinent.

En una entrevista al Confidencial, O'Leary, explicava que en previsió que l'any vinent Ryan Air no es pugui beneficiar de l'exempció de taxes d'Aena, va assenyalar els controladors aeris espanyols com a uns dels responsables que les taxes dels aeroports estatals siguin les més altes d'Europa.

"Un controlador aeri cobra 350.000 euros l'any de mitjana a Espanya. Al Regne Unit tot just arriba a cobrar 50.000 lliures (uns 55.000 euros l'any). És criminal", diu i afegeix que aquests salaris "han contribuït a descens de turistes i han repercutit en el treball i salaris de milions de treballadors estatals en el sector serveis".

El president de la companyia Low cost explica que no descarta cobrar per anar al lavabo durant els trajectes, i el diners que es recaptin, és el de menys, diu, "fins i tot es pot donar per caritat". Recorda que en les naus de la companyia actualment hi ha 189 places i tres banys, la idea és eliminar dos serveis i aconseguir sis seients extres que serviria per rebaixar fins un 4% el preu del bitllet.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article