L'OCU crea un simulador que compara les diferents ofertes de telefonia i Internet


L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha creat el programa "Estalviador telefònic" que disposa d'una base de dades on s'inclouen més de 300 tarifes vigents de les 25 principals operadores que gestionen la telefonia i Internet al mercat espanyol. Una eina que pot ser molt útil, atès el panorama enrevessat i hiperactiu de les tarifes de les telecomunicacions estatals. Imprescindible per a detectar possibles combinacions d'estalvi.

A través del programa es pot fer un càlcul personalitzat per assabentar-se de quina és la combinació per a Internet i telefonia fixa és la que més convé a cada usuari, hi ha un total de 500 combinacions possibles.

L'usuari pot triar la consulta entre només telèfon, només Internet, telèfon combinat amb Internet o només mòbil. El programa li demana dades sobre consum que pot ser el real o bé al que l'usuari es vulgui ajustar. La consulta dóna com a resultat un llistat d'operadores i tarifes ordenats en funció dels criteris que ha demanat l'usuari.

L'organització intenta respondre en aquest enllaç als dubtes que es plantegen més sovint a l'hora de gestionar "l'estalviador telefònic".


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article