Xtrems, històries reals que apropen l'espectador al fet de caure i sobreviure


A partir de l’11 desembre el Circuit Català de Cinema Digital (CCCD) estrena la pel·lícula Xtrems dirigida per Abel Folch i Joan Riedweg. La pel.lícula esta basada en fets reals, on més de setanta actors catalans interpreten la vida d’uns personatges amb diferents addiccions, els quals també apareixen en el llargmetratge com a testimonis, orientant els intèrprets i parlant sobre les seves experiències de manera directa i punyent, a través de conflictes i confessions que obliguen a reflexionar.

El llargmetratge està realitzat a partir de les declaracions reals de testimonis, un seguit d’històries evolucionen de manera entrellaçada. Actors, personatges i protagonistes expliquen, en format work in progress, un seguit d’experiències “extremes” que ensenyen als espectadors què significa caure i sobreviure.

Entre d'altres, el film compta amb la participació de Marta Angelat, Anna Azcona, Sílvia Bel, Ricard Borràs, Àlex Casanovas, Eduard Farelo, Abel Folk, Àngels Gonyalons, Enric Majó, Marta Marco, Sílvia Munt, Rosa Novell i Joan Pera.

 Xtrems es pot veure a partir de divendres als Cinemes: Urgell de Mollerussa, Comtal de Ripoll,  Majèstic de Tàrrega,  Guiu de la Seu d'Urgell, Centre Cívic Tarraquet de Tremp, Cinemes Catalunya de Berga, Cinemes JCA de Valls, Cinemes JCA Rambla de Lleida, Cinema Agrupació de Vielha, Cinema Casal d'Agramunt, Cinema Armengol de Bellpuig, Cinema Casal de Montblanc, Cinemes Catalunya de Terrassa, en V.O. català i castellà

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article