Avui s'inaugura al Palau de Fires de Girona ECO-SÍ, la fira de la cultura ecològica de les comarques gironines, que s'allargarà durant tot el cap de setmana. L'esdeveniment espera rebre més de 9.000 visitants en aquesta quarta edició que se celebra pocs dies abans de festes amb el propòsit, entre d'altres, que els visitants tinguin present els valors ecològics, proximitat i sostenibilitat en les seves compres de Nadal. La novetat d'enguany és l'Eco - Mercat. Es tracta d'un mercat viu de productes de temporada de la demarcació de Girona que el visitant podrà adquirir directament del productor.
Entre d'altres activitats programades destaquem a partir de les sis de la tarda d'avui una xerrada inaugural sobre remeis casolans, com a homenatge a la figura del remeier tradicional. Demà dissabte, entre les ponències, trobem una dedicada a com afecten els camps electromagnètics en la salut i en el son o la presentació del software de DINA'M-ització de menjadors escolars ecològics. A la tarda, els visitants podran assistir a un Taller de cuina ecològica de Nadal per a totes les butxaques, taller a sis mans de la Xarxa de Cuiners Gironins Slow Food que presenten la declaració d'intencions en adherir els seus restaurants al Km0, aplicat als productes amb què s'elaboren els plats. El diumenge a les 12 h, José Antonio Gallego parlarà sobre la planta de Biogas com una solució al problema dels purins.
No hi ha cap comentari
Comenta aquest article
Informa sobre aquest comentari