S'actualitza el catàleg i la pàgina web de Jocs en català


El Consorci de Normalització Lingüística ha fet una tirada de 69.000 catàlegs de Jocs en català i ha repartit més de 200.000 cartes als Reis d'Orient en català per tot el territori. El material s'ha distribuït entre comerciants, AMPAS, esplais i entitats de lleure, fires i també al Festival de la Infància que s'organitza cada any durant la campanya de Nadal.

Al web del CPNL trobareu la pàgina de jocs, amb informació sobre els jocs en català existents al mercat, que s'actualitza al llarg de l’any. També hi trobareu l'enllaç cap a molts altres webs on podreu jugar en català en línia.

El catàleg de Jocs en català d'enguany incorpora l'enllaç a la pàgina web de Plataforma per la Llengua on es pot trobar informació complementària sobre joguines que inclouen el català, botigues que en venen i empreses que en fabriquen.

El programa Jocs en català (iniciat l'any 1997), del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), té per objectiu l’extensió de l’ús del català per mitjà del joc i les joguines. Aquest ús és pensat per sensibilitzar d’una banda els fabricants i els venedors de jocs i joguines, i de l’altra els pares i mares i les entitats que els representen, tot a partir del joc i dels infants com a transmissors de la voluntat i la necessitat de jugar en català.


      

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article