Mercat transparent a Reus aquest dijous

Unió de Pagesos organitza també xerrades divulgatives sobre el consum de productes agraris de qualitat a les comarques Gironines


Unió de Pagesos instal•larà aquest dijous a la Plaça de la Llibertat de Reus un mercat transparent ─en què es vendran productes agroalimentaris a un preu just per al productor i per al consumidor. Aquesta serà una nova actuació del sindicat agrícola per a denunciar els preus baixos que la distribució i alguns sectors de l’agroindústria imposen al productor agrari. Els pagesos demanen una nova legislació de comerç agroalimentari que garanteixi la transparència del mercat i denuncien la inacció dels governs català i espanyol davant de la vulneració de les normatives de competència, comerç i consum que es produeix.

D'altra banda, Unió de Pagesos ha organitzat tres xerrades divulgatives a les comarques gironines, destinades especialment  a gent gran, sobre el consum de productes agraris i de qualitat.

Les xerrades formen part d'un procés participatiu que parteix del projecte conjunt amb la Fundació Lluís Nomen, que busca donar difusió de bons consells per una vellesa saludable mitjançant el consum de productes agraris de qualitat.

Calendari i ubicacions:



-Dijous 17 de desembre (demà): Cornellà de Terri, sala d’entitats del centre cultural (20.00h)



-Divendres 18 de desembre: Figueres, sala Sant Jordi de Caixa Catalunya (17.30h)



-Dimecres 23 de desembre: Girona, sala Sant Jordi de Caixa Catalunya (17:30)


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article