Avui recuperen el servei les línies 3, 4 i 7 de Rodalies amb alguna incidència


Els trens de Rodalies tornen a circular avui a les línies 3, 4 i 7 després dels 10 dies que han durat les obres d’instal.lació d’una catenària en el túnel que uneix Sant Andreu Arenal i Torre Baró. En el reinici del servei hi ha hagut però una incidència en el sistema d'electrificació entre Plaça Catalunya i Sant Andreu Arenal que finalment ha estat reparada poc abans de les 9 del matí. De moment afecta aquestes línies amb retards de 20 minuts i la companyia preveu que els combois recuperaran la freqüència habitual amb el pas de les hores.

Durant el període d’obres que va començar per Nadal, uns 170.000 usuaris han utilitzat els serveis de transport alternatius que va posar a la seva disposició Renfe i Adif. Els passatgers havien de canviar d’estació a Montcada i Reixac per accedir a una altra línia o bé utilitzar el bus alternatiu. 

Aquestes obres també afectaran la línia de Mitja Distància entre Barcelona – Manresa i Lleida. A la primavera hi haurà més obres que obligaran a tallar aquestes línies vinculades a la construcció de la futura estació Sagrera – Meridiana. Sant Andreu Arenal haurà de tancar durant cinc mesos.



Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article