Avui comencen les rebaixes i els comerços podran obrir el diumenge 10 de gener


Les rebaixes d’hivern comencen avui, 7 de gener i finalitzaran el dissabte, 6 de març. Els comerços i centres comercials podran obrir el proper 10 de gener, un dels vuit dies festius autoritzats per Comerç durant l’any 2010. Prèviament a l’inici del període oficial de rebaixes, la Direcció General de Comerç ha realitzat des del 7 de desembre prop de 3.000 inspeccions, per constatar que els establiments segueixin amb fidelitat el període de rebaixes.

S’han visitat especialment els sectors més significatius com són el de roba i complements o de parament de la llar. En aquesta etapa s’han aixecat 71 actes.

La segona fase es realitzarà a partir d’avui i fins al final de la temporada per tal de comprovar que els articles promocionats abans del període de rebaixes, no estiguin posats com a Rebaixes.

I una tercera fase, que s’iniciarà un cop acabat el període de rebaixes, que vol vetllar perquè els productes de vestir i de parament de la llar que es posin a la venda com a saldos, siguin de l’estoc no venut durant les rebaixes dels establiments (que no siguin productes comprats per vendre saldos) i que no amaguin la intenció d’allargar el període de Rebaixes.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article