“la Caixa” llança una nova hipoteca de tipus fix durant els tres primers anys


Segons l'entitat financera, la nova Hipoteca Trencaterres busca beneficiar tant a clients que ja tinguin un préstec hipotecari, com a persones que contractin noves hipoteques. El producte no fixa cap tipus d'interès mínim i La Caixa assumeix les despeses de subrogació per als usuaris que  procedeixin d'altres entitats. La promoció es vol avançar a una hipotètica puja de l'euríbor que, segons els experts, es podria situar a 1,60% a finals de 2010.

“la Caixa” ha llançat una nova hipoteca, anomenada Hipoteca Trencaterres, que ofereix un tipus d'interès fix nominal del 2,84% (2,48% TAE*) els tres primers anys de vida del préstec. Aquest producte assumeix, en cas de subrogació, les despeses del notari, de gestoria i de taxació per a facilitar el canvi del préstec.

Les avantatges del producte, segons l'entitat financera, són que no estableix cap tipus d'interès mínim al llarg de la vida del préstec i que ofereix estabilitat en els pagaments durant els tres primers anys davant de " la futura fluctuació dels tipus d'interès", argumenta La Caixa en un comunicat. Després depèn de cada cas i dels anys d'amortització que li restin a cada titular d'hipoteca

Passats els tres primers anys d'interès fix, s'aplicarà un tipus d'interès de l'euríbor més un diferencial a partir de 0,5 punts, "depenent de la vinculació i el perfil del client, que haurà de complir uns requisits d'ingressos mínims per accedir a aquesta hipoteca". Un punt a tenir en compte en cas de subrogació és que la hipoteca ha de ser un préstec hipotecari de primer habitatge a interès variable  i constituït abans de finals del 2005.



Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article