Recorreguts a peu per la Barceloneta


A partir d'avui l'oficina tècnica de la Barceloneta posa en marxa l'activitat "Barceloneta, pas a pas", un programa de caminades amb sis circuits diferents, que oscil·len entre un i sis quilòmetres, per descobrir el barri a la vegada que es fa salut. Dos cops per setmana es faran aquestes caminades en grup que també es poden fer per lliure seguint les indicacions d'uns fulletons informatius.

Conèixer el barri de la Barceloneta i alhora fer salut és el que proposa l'activitat "Barceloneta, pas a pas", un programa de caminades posat en marxa per l'oficina tècnica de la Barceloneta en el marc del programa de participació social del Pla de Barris d'aquesta zona de la ciutat.

Dirigida principalment als veïns del barri, l'activitat ofereix sis circuits diferents, que oscil·len entre un i sis quilòmetres. Les caminades en grup tindran lloc dos cops per setmana a partir del 12 de gener, els dimarts a la tarda (a les 18.30 hores) i els dimecres al matí (a les 10.00 hores).

Inscripcions: a l'oficina tècnica del Pla de la Barris, trucar al 933103513 o al correu electrònic [email protected]. Els participants en les caminades en grup rebran la bossa del caminant, que inclou un podòmetre, una gorra i un bidó d'aigua.


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article