Toshiba presenta un televisor que reconverteix continguts a 3D


La companyia japonesa ha presentat el televisor REGZA Cell TV en el certamen internacional CES que aquests dies s'ha celebrat a Las Vegas (EUA), on han participat més de 2.500 companyies especialitzades en tecnologia d'arreu del món. L'aparell està basat en el processador Cell que reprodueix imatges en 3D i que a més, pot passar qualsevol dels continguts 2D a tridimensional. Tan poden ser pel.lícules com videojocs, vídeos domèstics. El que no estalvia encara és l'ús de les ulleres interactives.

A més, l'aparell pot reproduir i gravar de manera simultània diverses fonts HD de vídeo, tv, rebre-les o enviar-les a d'altres dispositius.

La companyia té d'altres objectius com aconseguir que l'usuari pugui interactuar  amb la televisió només amb gestos de la mà. Per això està treballant en el disseny d'una micro càmera integrada al televisor que tradueix els moviments de l'usuari a tall de comandament.

REGZA Cell TV també incorpora un servidor de continguts i d'emmagatzematge dins de la xarxa domèstica. El televisor guarda al seu disc dur (3.000 GB) continguts provinents d'un DVD o Blu-Ray, de l'ordinador, de càmeres o de gravacions de canals de TV.

Més informació: Engadget



Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Comenta aquest article