Habitat es planteja la liquidació davant de les negatives de la banca


La immobiliària ha presentat una proposta de conveni que han rebutjat les entitats financeres. Ara li queden dos mesos per aconseguir el recolzament dels creditors.

El desembre de 2008 la immobiliària va presentar concurs de creditors després que la banca no accedís a renegociar el deute, les mateixes entitats que ara han descartat la proposta presentada malgrat que van participar en l'elaboració de la mateixa. A Habitat només li queda fins a finals de març per arribar a un acord amb els creditors o es veurà abocada al procés de liquidació.

La immobiliària catalana s'ha convertit en el segon més gran conveni de creditors de la història d'Espanya -explica Expansión- i acumula un deute de 2.807 milions d'euros davant d'un actiu de 1.670.

La banca creditora liderada per La Caixa i Caja Madrid pretén aconseguir un conveni semblant al de Martinsa Fadesa, però Habitat, vol el contrari, és a dir, d'entrada treure's del damunt el màxim de deute possible. Tot i així, si Habitat no aconsegueix el recolzament d'un mínim del 20% dels creditors, haurà de liquidar l'empresa.

Més informació: Expansión

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article