França també recomana als internautes no utilitzar l'Explorer


Primer va ser Alemanya i ara ha estat França que ha advertit als seus internautes que utilitzin navegadors com Firefox o Chrome i no l'Internet Explorer degut a un problema important que s'ha detectat en el sistema.

Els anuncis argumenten que s'ha detectat un error de seguretat que podria ser aprofitat per crackers per a introduir-se en el sistema. Tot i que Microsoft va admetre fa uns dies haver trobat certa feblesa en el seu sistema de seguretat, després dels atacs coneguts recentment als comptes de correu d'activistes a favor dels drets humans a la Xina, troba que les reaccions d'aquests estats europeus han estat fora de mida.

Graham Cluley, assessor de seguretat de Sophos, en declaracions al diari Telegraph, aconsella només canviar d'Internet Explorer a un altre sistema en cas de saber el que s'està fent ja que, en cas contrari és millor aplicar allò de "val més burro conegut..." ja que, assegura, que "cada navegador té els seus problemes". Cluley creu que Microsoft posarà totes les seves forces en solucionar aquesta vulnerabilitat, ja que s'hi juga la reputació.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article