El Fòrum Social Català celebra una segona edició buscant alternatives a la crisi


Aquesta setmana tenen lloc les diverses trobades i mobilitzacions del 2n. Fòrum Social Català a punts diversos del territori. L'esdeveniment culminarà aquest cap de setmana amb una trobada conjunta de tots els col.lectius que hi participen, a la seu central de la Universitat de Barcelona. Des d'aquest Programa d'activitats es pretén analitzar les causes i conseqüències de la crisi i construir alternatives sostenibles i des de la base. 

Entre d'altres hi haurà tallers i seminaris que tractaran des de les resistències a la privatització del sistema sanitari fins a noves malalties detectades com la sensibilitat química múltiple, passant pel debat obert sobre la crisi alimentària, l'alternativa a la banca o l'anàlisi d'Internet i les oportunitats de negoci que pot oferir.

Coincidint amb la reunió de ministres de Treball de la UE avui hi ha convocada una manifestació a partir de les set de la tarda, que partirà dels Jardinets de Gràcia, amb el lema "Contra l'Europa de l'atur i la precarietat, repartim el treball i la riquesa".

Els col.lectius i entitats promotors del Fòrum Social Català volen posar a debat les causes de la crisi global, tan l'ecològica com del territori, social i econòmica i buscar alternatives al sistema. És organitzat per un ampli ventall d'entitats, des d'ONGs, grups de consum, entitats ecologistes, sindicats, estudiants, feministes, immigrants..., que sumen un total de 120 col.lectius.


Més Informació: 2n. Fòrum Social Català

també a

Blog Esther Vivas, membre de l'assemblea organitzadora del FSC

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article