La cervesa que es produeix a Batet de la Serra, a la garrotxina Vall de Bianya, ha arribat al Japó on és molt apreciada. El motiu d'aquest "culte" a la cervesa Keks -el seu nom comercial- ve d'un ingredient que la fa molt particular: el fajol,una llegum molt apreciada pels japonesos que consideren que té diverses propietats saludables.
Així ho destaquen avui els dos diaris gironins, El Punt i el Diari de Girona. La relació va començar per casualitat quan un japonès va visitar la Fira del Fajol que es fa a Batet de la Serra, on hi va tastar la cervesa Keks creada pel gastrònom i cuiner Pep Nogué. A l'home li va agradar tant que en va demanar 300 caixes per presentar-les a una fira del fajol que se celebra al Japó, on la cervesa de la Garrotxa va causar sensació.
La cervesa de la Garrotxa agrada al Japó
Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.
No hi ha cap comentari
Comenta aquest article
Informa sobre aquest comentari