Bon Preu instal•la la primera màquina de llet fresca a la ciutat de Barcelona


La cadena de supermercats catalana instal•la per primera vegada a Barcelona una màquina de llet fresca pasteuritzada. Així es recupera el concepte de les “Vaqueries” existents a la ciutat fins l’any 1984, quan va tancar l'última que era ubicada al barri de Gràcia.

El grup Bon Preu disposarà a partir d'aquesta setmana d'una màquina expenedora de llet fresca pasteuritzada al seu supermercat del carrer Sicília. Amb aquesta iniciativa s'intenta introduir ja en àrea metropolitana una nova manera de vendre llet fresca que ha tingut un èxit sorprenent en totes les expenedores que s'han instal.lat fins ara a d'altres comarques.

La llet fresca pasteuritzada passa per un tractament tèrmic controlat, no conté gèrmens patògens i conserva totes les seves qualitats nutritives. Per conservar aquesta llet cal guardar-la a la nevera a una temperatura +/-3/4º. S’ha de consumir preferentment abans de 3 dies i cal sacsejar-la abans de consumir perquè la nata es barregi amb la resta de la llet. No cal bullir-la.



Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article