L'iPad d'Apple defrauda

Cal esperar 3 mesos a poder-ne adquirir un


L'estel.lar nou enginy de la casa Apple: l'iPad presentat ahir per Steve Jobs, ha deixat un cert desencís en els especialistes que s'esperaven un "Tablet" i s'han trobat amb un iPod gegant. El cas és que entre les limitacions de l'aparell n'hi ha de sonades com la manca de connexions USB, HDMI, Fireware... que utilitzi el sistema operatiu de l'iPhone/iPod i no l'OSX, el que comporta que no es puguin fer dues tasques alhora. Un altre dels inconvenients és que no té càmera de fotos ni webcamp i l'usuari no pot canviar la bateria com passa amb l'iPhone/iPod. Una limitació que ningú no s'esperava és que no es pugin fer trucades ni en el model que incorpora 3G.

De totes les mancances,  la més decebedora és que un aparell de 10" funcioni més com a MP3 gegant que no com un ordinador de mà. Alguns ja apunten que caldrà  que els usuaris descobreixin com saltar-se algunes d'aquestes limitacions i esperar que sigui publicat al marge de la companyia, tal com ha passat amb l'iPhone..

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

  • Ara resulta que Fujitsu té la patent del nom "iPad"

  • Si, si es connecta al USB per un Dock!! No ho podien fer més senzill? O tenien por de fer-se la competència ells mateixos amb el MacBook?

  • Sembla ser que els que han fet els comentaris ni han llegit les especificacions, ni entenen per a que serveix un PAD...
    ... USB: mireu a baix de tot !

    Wi-Fi model
    * Wi-Fi (802.11 a/b/g/n)
    * Bluetooth 2.1 + EDR technology
    Wi-Fi + 3G model

    * UMTS/HSDPA (850, 1900, 2100 MHz)
    * GSM/EDGE (850, 900,1800, 1900 MHz)
    * Data only2
    * Wi-Fi (802.11 a/b/g/n)
    * Bluetooth 2.1 + EDR technology
    Location
    * Wi-Fi
    * Digital compass
    * Assisted GPS (Wi-Fi + 3G model)
    * Mo... Llegir més

Comenta aquest article