Els olis catalans amb Denominació d'Origen Protegida han iniciat una campanya que arrenca a 85 restaurants de les comarques barcelonines. La promoció consisteix en la distribució de mil setrills amb cinc ampolles d'un quart de litre d'oli d'oliva verge extra que corresponen a les cinc DOP catalanes: La terra Alta, Les Garrigues, Siurana, Oli de l'Empordà i Oli del Baix Ebre-Montsià.
Els restaurants adherits a la campanya també sortejaran cinc estades de turisme rurals per a dues persones a més de cinc premis que consistiran en el consum d'oli anual per a una família.
La web també inclou una secció d'actualitat, informació sobre l'oli (la seva història, la gastronomia i salut, les categories que existeixen, els requisits per aconseguir la qualificació i el funcionament de les denominacions), així com les característiques de cada zona productora.
Els premiats podran triar entre cinc estades de turisme rural per a dues persones a: Hotel Rural La Garbinada (Granyena de les Garrigues/Les Garrigues), La Casa Ecològica (La Fatarella/Terra Alta), Masia Hostal dels Frares (Santa Barbara/Baix Ebre - Montsià), Mas del Joncar (Sant Pere Pescador/Empordà), i Cal Porrera (Porrera/Siurana).
Més informació: DOP Olis de Catalunya
No hi ha cap comentari
Comenta aquest article
Informa sobre aquest comentari