La retallada dels 50.000 milions atura el desdoblament de la N-II a Tordera

S'havia de licitar l'obra abans del final l'any passat


El Diari de Girona explica que l'Estat ha congelat la licitació del desdoblament de la N-II entre Tordera i Maçanet fins a disposar "del pressupost suficient" per iniciar l'obra. Això és el que es desprèn de la resposta que el Govern va donar al diputat de CiU al Congrés, Jordi Xuclà, quan aquest va formular una pregunta al respecte.

Resulta que el projecte està aprovat des del 27 de maig de 2009 amb un pressupost base de licitació que ascendeix a 248.900.855,90 euros i s'hauria d'haver començat la tardor passada. Dissabte passat a Caldes de Malavella, els veïns es van manifestar i van tallar la N-II per reclamar reprendre les obres d'un altre tram d'aquesta "autovia". Des de fa mesos els dos trams ja en obres entre Maçanet i Caldes de Malavella s'han aturat perquè les empreses adjudicatàries hi van renunciar. Mentre tant, l'ampliació de l'Autopista de pagament AP7, paral·lela a aquesta futura autovia gratuïta, continua executant-se a velocitat de creuer.


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

  • I com ha quedat el tram de carretera per on passen els cotxes entre Caldes de Malavella i Mallorquines... Després diuen que és el tram de carreteres gironines amb més accidents... Vaja cinisme!

Comenta aquest article