Telefónica duplicarà gratis la velocitat de pujada del seu ADSL


Telefónica veu com dia a dia perd abonats al seu ADSL, en els últims temps ja són més de 800.000 que han migrat cap a les ofertes que fan altres companyies més barates i de més velocitat. Pressionada per aquesta situació ha anunciat, segons explica ADSLzone, que a partir d'abril duplicarà l'ample de banda de pujada de les línies de 6 i 10 megues que la companyia té contractades, així els usuaris passaran a tenir contractats uns 640 kbps,  800kbps els de 10 megues, sense que això impliqui més despesa.  Amb aquesta novetat, els usuaris podran enviar vídeos, fotografies o correus amb menys esperes.

De fet, tot i que s'ha dit per activa i per passiva, l'oferta d'ADSL que Telefónica  ofereix a l'estat espanyol encara és la de velocitat més baixa. Els clients de la companyia de països com Regne Unit, República Txeca, Alemanya, Brasil o Colòmbia, tenen a la seva disposició una oferta de força més velocitat ascendent.

El portal  ofereix als usuaris un quadre comparatiu de totes les ofertes que es poden trobar ara mateix al mercat espanyol

Més informació: ADSLzone

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article