Google Wave, l'iPad o la TDT, finalistes als Fiasco Awards 2010


Ja es poden votar els finalistes als Fiasco Awards 2010. Les candidatures són encapçalades per l'iPad acabat d'estrenar i que ha decebut en general, el Xing, la xarxa social que no acaba de tenir empatia entre els usuaris, la vídeo-trucada aplicada al mòbil que no qualla a pesar que molts models ja inclouen la prestació, la TDT i la interactivitat de la televisió que ja ha perdut el tren davant de la potència d'Internet, el DRM un dels sistemes que limiten l'accés als continguts digitals, el Google Wave, un exemple més que a Internet l'èxit ve de les aplicacions ràpides, senzilles i, a més, divertides i aquest no és el cas malgrat venir de Google o el fiasco de Sony i la seva PSP GO!, amb  unes funcions que deceben malgrat el seu disseny espectacular.

Els Fiasco Awards són una iniciativa privada que ve d'un col.lectiu vinculat a les TIC. La intenció és reconèixer uns projectes del sector que han tingut molta repercussió mediàtica però que no tenen l'èxit esperat. Els promotors del guardó defensen que l'"avenç tecnològic no és un camí recte... i els èxits i els fiascos formen part d'un mateix procés de progrés, són la cara i la creu de la mateixa moneda". L'edició de l'any passat va premiar el Windows Vista, de Microsoft.

El termini per a votar es tancarà el proper 10 de març i la festa de lliurament de premis serà l'endemà a la Sala Tiffany's (Villaroel, 216) de Barcelona.

Més informació: Candidatures i arguments

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article