Tecnotast dedica avui una jornada al Turisme Rural


La 8a edició del Tecnotast dedicada als professionals del sector de l'hosteleria, comerç d'alimentació, fleques i pastisseria tancarà avui amb un acostament a la producció de proximitat i unes activitats destinades als professionals del turisme rural. Iolanda Bustos, del restaurant la Calèndula, oferirà un taller de cuina amb flors i productes de l'horta i el bosc. Els assistents al certamen podran fer un tast de melmelades naturals i artesanes elaborades per Núria de la Cruz i els responsables del Mas Gelamà, de Vilajuïga, oferiran als assistents un tast dels vins de producció pròpia, mentre presenten les darreres propostes en enoturisme.

Tecnotast se celebra al Palau Firal de Girona, una fira de proximitat, pensada pels professionals vinculats al sector alimentari de les comarques gironines, on es troben clients i proveïdors per compartir projectes i conèixer de primera mà els serveis que les empreses ofereixen als professionals.

Tecnotast compta també amb la programació d'un seguit de sessions tècniques, les d'avui dimarts, són vinculades al sector del suro i el paper ancestral que ha tingut en la conservació del vi, després de 2.000 anys d'història.

Més informació: Tecnotast 2010

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article