La 8a edició del Tecnotast dedicada als professionals del sector de l'hosteleria, comerç d'alimentació, fleques i pastisseria tancarà avui amb un acostament a la producció de proximitat i unes activitats destinades als professionals del turisme rural. Iolanda Bustos, del restaurant la Calèndula, oferirà un taller de cuina amb flors i productes de l'horta i el bosc. Els assistents al certamen podran fer un tast de melmelades naturals i artesanes elaborades per Núria de la Cruz i els responsables del Mas Gelamà, de Vilajuïga, oferiran als assistents un tast dels vins de producció pròpia, mentre presenten les darreres propostes en enoturisme.
Tecnotast se celebra al Palau Firal de Girona, una fira de proximitat, pensada pels professionals vinculats al sector alimentari de les comarques gironines, on es troben clients i proveïdors per compartir projectes i conèixer de primera mà els serveis que les empreses ofereixen als professionals.
Més informació: Tecnotast 2010
No hi ha cap comentari
Comenta aquest article
Informa sobre aquest comentari