Demà dissabte se celebra al Pavelló Firal de Sant Carles de la Ràpita la sisena Diada de la galera i de l'ostra rissada. En aquest esdeveniment es vol donar relleu i identificar aquests productes amb la gastronomia del Delta de l'Ebre. Fideus rossejats amb galeres, arròs de galeres amb bròquil, ostra rissada del Delta amb gelificació d'escabetx o un mar i muntanya de galeres amb sèpia, carxofes i moixernons són alguns dels plats que es podran degustar en la mostra gastronòmica. Els visitants podran fer tastos amb l'adquisició d'un tiquet per 4 euros. Per acompanyar els plats, no hi podien faltar els vins de la zona de Denominació d'Origen Terra Alta, els arrossos del Delta de l'Ebre i els Olis D.O Baix Ebre i Montsià.
Fins al dia 28 de febrer, els restaurants de Sant Carles oferiran plats especials amb aquests dos ingredients de base.
Més informació: Oficina de Turisme de Sant Carles de la Ràpita
No hi ha cap comentari
Comenta aquest article
Informa sobre aquest comentari