Visa Money per a gestionar el saldo a través del mòbil


"la Caixa" ha llançat la primera targeta prepagament que es recarrega a través del mòbil. La nova targeta, denominada Visa Money, està destinada principalment a clients que tinguin intenció de planificar les seves compres.El saldo d'aquesta targeta es pot gestionar per Línia Oberta, caixers automàtics, oficines i, com a novetat respecte a d'altres modalitats de prepagament, també a través del telèfon mòbil. En activar-la, l’usuari rep un SMS per a descarregar una aplicació que li permetrà realitzar des del mateix telèfon recàrregues, consulta d’operacions i recuperacions de saldo, entre d’altres.

La targeta accepta recàrregues puntuals i també periòdiques amb l’import que el client desitgi a partir de 5€. No hi ha quotes ni d’emissió, ni costos de manteniment, puntualitza l'entitat.

Per a poder controlar la despesa en cada moment, cada vegada que el client realitza una compra o una disposició d’efectiu amb la targeta Visa Money, rep un SMS amb el detall de l’operació i el saldo disponible en la seva targeta.

La Visa Money, explica "la Caixa", inclou el servei CaixaProtect, una garantia que assegura l’abonament dels imports de qualsevol operació fraudulenta realitzada amb targetes de l’entitat. La protecció també s’estén a les transaccions que es fan a caixers i en el canal on line, Línia Oberta.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article