Una edició en paper recull "Petites idees per garantir un Gran Futur"


El CADS ha decidit recopilar aquests flaixos digitals en clau de sostenibilitat, en una publicació en suport paper, gairebé de butxaca, que permet una lectura ràpida i distreta.
"Petites idees per a garantir un Gran Futur" ha estat una iniciativa del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible que, durant 40 capítols, ha presentat un seguit d’idees imaginatives sobre petites accions quotidianes que ens ajudin a viure millor a nosaltres avui, però alhora també contribueixin a una millor qualitat de vida per la resta d’habitants del planeta ara i en el futur. Una producció digital que tracta tot un ventall de temes que ajuden a prendre consciència del consum, de les seves repercussions i de les possibilitats de reduir el seu impacte tan en el medi ambient com en l'economia familiar.

Ara, aquesta compilació es recull en una edició en paper que es presentarà demà divendres a La Fàbrica del Sol (Passeig Salvat Papasseit, 1 de Barcelona) a partir de les 12 del migdia.

En l'acte participaran entre d'altres Jordi Miralles, president de la Fundació Terra i Jordi Bigues, membre de l'Observatori del Canvi Climàtic i periodista ambiental.

Més informació: CADS


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article