Els hotels gironins ofereixen descomptes d'un 10% durant la Setmana Gastronòmica


Diversos allotjaments agremiats a l'Associació d'Hostaleria de Girona han engegat la campanya "Girona, escapada gastronòmica" on, aprofitant la celebració de la Setmana Gastronòmica Gironina,  s'ofereix un 10% de descompte a tots aquells visitants que facin estada en un hotel a allotjament rural i vulguin provar algun dels menús del certamen.

L'esdeveniment gastronòmic se celebrarà del 4 al 21 de març i hi participaran 37 restaurants del Gironès, Pla de l'Estany i la Selva Interior.

Entre les activitats preàmbul de la trobada, aquest cap de setmana es farà la primera sessió del IV Cicle de Cinema i Gastronomia, amb el passi aquest divendres a les 8 del vespre de la pel·lícula "El Festín de Babette" als cinemes Albéniz Plaça amb un tast i cata posterior amb fins solidaris servits per el restaurant El Pati Verd. D'altra banda, els dies 27 i 28, se celebrarà la primera mostra Rambleja i Tasta a la Rambla de la capital del Gironès.

En el marc de la Setmana Gastronòmica Gironina se celebrarà la 1ª Mostra Rambleja i Tasta. Les tardes del 27 i 28 de Febrer els promotors de la trobada gastronòmica conviden a gaudir de la I Mostra Rambleja i Tasta a la Rambla de Girona on es podrà participar de diverses activitats: tallers de cuina per adults i mainada, degustacions de tasts i cates de vins de l'Empordà, caves, cerveses, aigües i cafès.

Enllaç: web de la Setmana Gastronòmica

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article