El nou Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi donarà servei a 300.000 veïns del Baix Llobregat


Aquest dissabte s'inaugura oficialment el nou Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi. Durant el cap de setmana es podran visitar les instal.lacions i es farà una festa popular pels usuaris que vulguin apropar-se a conèixer l'Hospital. El nou centre, en funcionament des de l'1 de febrer, permetrà la reducció de les llistes d'espera quirúrgiques i els temps d'espera per a les visites de consultes externes. L'Hospital dóna servei a més de 300.000 habitants d'onze municipis del Baix Llobregat. Aquest centre sanitari és el primer hospital d'aquest nivell a tot Catalunya que neix de zero.

Des de primers de mes ja efectua Externes de: Cirurgia ortopèdica i traumatologia, Cirurgia vascular, Reumatologia, Dermatologia, Endocrinologia, Anestèsia i Nefrologia. Posteriorment s'han incorporat els serveis de Medicina interna i Cardiologia, Oftalmologia, Neurologia, Respiratori, Cirurgia General i Otorinolaringologia. Durant la darrera setmana de febrer està previst que s'iniciïn les cirurgies programades i s'obri el Servei d'Urgències.

L'hospital serà gestionat pel Consorci Sanitari Integral que té com a objectiu descentralitzar els serveis assistencials de la sanitat pública, gràcies al qual es pretén reduir les llistes d'espera quirúrgiques i els temps d'espera per a les visites de consultes externes al Baix Llobregat.

Feia més de 30 anys que els veïns d'aquesta zona reclamaven un equipament d'aquestes característiques. L'execució del projecte ha suposat una inversió de 113 milions d'euros.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article