Milions de consoles PS3 inutilitzades per un error de calendari


Milions de vídeo-consoles han quedat avui fora de servei després que un error al que anomenen 8001050F i que està vinculat al sistema que regula el rellotge han patit "l'efecte 2000", i s'ha reiniciat el calendari de les consoles fins el gener de 2000. L'error provoca que, excepte el model Slim, les PS3 deixin de funcionar on line, desapareguin dades emmagatzemades o partides guardades s'hagin esborrat. Sony recomana des del seu web que no s'activin les consoles PS3 (menys les Slim) fins que no s'hagi trobat la solució al desgavell.


L'error, segons Sony, només afecta els models fabricats abans de mitjans de 2009. La consola entra en contradicció quan, per un problema de calendari, intenta saltar al 29 de febrer de 2010, ignorant que l'any no és de traspàs i que el mes es va acabar el 28. Sony calcula que en qüestió d'hores es trobarà la solució, potser, no se sap del cert, només hagi de passar el dia d'avui.

Enllaç:Generación YOung

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

  • Sembla que tot ha quedat en un ensurt... o en una amenaça!!! Ves a saber...
    Resulta que l'enginy dels nassos va confondre el 2010 amb un any de traspàs. Amb saltar el dia 1 -que per la màquina era el 29- s'han arreglat els problemes.

Comenta aquest article