L'Escola de Consum s'instal.la a Salt fins al 16 d'abril


Salt és, des de l’1 de març i fins el 16 d’abril, la seu itinerant de l’Escola del Consum de Catalunya (ECC). Uns 1.500 alumnes d’educació primària i secundària de la comarca participen en els tallers sobre educació del consum que es fan a la seu de la Casa de Cultura Les Bernardes de Salt. Aquesta és la tercera vegada que l'ECC s'instal.la al Gironès amb gran èxit de participació ja que compta amb el 100% dels tallers reservats.

Durant aquest curs escolar, la seu itinerant de l’ECC ja ha visitat la comarca del Tarragonès, l’Alt Camp, el Montsià, la Ribera d’Ebre, l’Anoia, el Ripollès i el Baix Empordà, i anirà, a més a més del Gironès, al Solsonès i al Segrià

L'ECC vol formar els escolars en matèria de consum a través de tallers, donar-los a conèixer els seus drets i deures com a usuaris. Les activitats dels tallers fomenten els valors del consum responsable i a través de jocs es donen a conèixer als estudiants eines perquè puguin construir el seu model de consum des d’una perspectiva activa, reflexiva i autònoma.

Els centres que han sol·licitat la realització dels tallers de l’ECC a la comarca del Gironès són:

Educació secundària :

IES SALVADOR ESPRIU
IES MONTILIVI
CCE MONTESORI
IES SANTIAGO SOBREQUÈS
COL·LEGI POMPEU FABRA


Educació primària :

CEIP EL GEGANT DEL REC
CEIP EL PLA SE SALT
CEIP SILVESTRE SANTALÓ
CEIP LA FARGA
CEIP POMPEU FABRA
ESCOLA MARE DE DÉU DEL ROSER
CEIP LES MORERES




Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article